AirMedApp

AirMedApp is in 2008 ontstaan; sindsdien hebben wij tal van medische apps ontwikkeld waarmee medisch specialisten hun werkzaamheden slimmer en efficiënter kunnen uitvoeren. Onze passie voor techniek en vooruitgang is sinds die tijd gegroeid. Dat maakt dat we ons nu breed inzetten en totaalconcepten (websites, apps, software en slimme database koppelingen) ontwikkelen voor de medische sector. Zo lossen we samen met onze partners pijnpunten en inefficiënte processen binnen de medische wereld op.

 

Volg ons op LinkedIn

Guido de Rooij

De drijvende kracht achter AirMedApp is Guido de Rooij. Guido is als anesthesioloog, gedetacheerd vanuit het UMCG, werkzaam op de traumahelikopter in Groningen. Hierdoor heeft hij veel ervaring en kennis binnen de medische sector opgedaan.

 

De eerste creatieve oplossingen voor de medische sector ontwikkelde Guido in 2003 tijdens zijn opleiding anesthesiologie aan het VU Medisch Centrum in Amsterdam. Hobbymatig is hij toen gestart met het programmeren van medische apps.

 

Connect op LinkedIn

Gauke Kooistra

Gauke houdt zich bezig met sales, acquisitie en management binnen AirMedApp. Met een achtergrond in acute zorg en ict is hij in staat om samen met de klant helder te krijgen waar vraag en behoefte liggen voor een passende ICT oplossing. Een uitdagend spanningsveld tussen klant en ontwikkelaars waarbij het de kunst is om een ingewikkeld vraagstuk begrijpelijk te kunnen maken. Met als resultaat een zinnige toepasbare applicatie, in de breedste zin van het woord. Gauke is betrokken bij het projectmanagement en is samen met de klant verantwoordelijk voor het eindproduct.

 

Connect op LinkedIn

Onze klanten